varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2018
12
MAR
Usposabljanje za vodstvene delavce


Usposabljanje za vodstvene delavce  

Datum: 08.03.2018

»Preventiva je boljša kot kurativa«. Preventiven pristop na področju varnosti in zdravja pri delu je učinkovit le, če uživa podporo celotnega vodstva. Odločno in jasno vodenje ter vključevanje vodilnih in vodstvenih delavcev lahko prispeva k cilju »Nič poškodb pri delu«. Torej tudi vaš vpliv.

Usposabljanje za vodstve ne delavce  bo potekalo  15.03.2018 in 16.3.2018. Vsak dan bosta dve skupini in sicer ima 1. skupina ob 9. uri, 2. skupina pa ob 11.30 uri. Poteka v predavalnici gasilskega doma (GARS Jesenice) – Cesta železarjev 35, 4270 Jesenice. 
Posamezno predvanje bo trajalo predvidoma 2 ure. Na koncu bo sledil kratek preizkus znanja.

Izvajalec usposabljanja je inšpektor za delo mag.Marko Vaupotič.

Prijve zbiramo na e- naslov: info@varno-delo.com
Število udeležencev je omejeno.

Lep pozdrav
Ekipa varno delo
 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Ponedeljek, 12 Marec 2018 09:43

Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce Usposabljanje za vodstvene delavce

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice