varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2015
6
JAN
Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala


Ob 14.10 je na dvorišču stanovanjske hiše v naselju Grgar v občini Nova Gorica zaradi nepazljivosti pri ravnanju z vnetljivimi snovmi izbruhnil požar, so zapisali na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Kot so še dodali, se je lastnica objekta pri gašenju poškodovala, zato so jo prepeljali v Zdravstveni dom Nova Gorica.

Požar je poškodoval v bližini parkiran osebni avtomobil, vhodna vrata in del notranjosti in zunanjosti stanovanjskega objekta ter dvorišče, so še navedli.

Vir: 24ur.com

Ali imate urejno varstvo pri delu, varnost pred požarom?

uredil : Adis Medic
Datum objave : Torek, 6 Januar 2015 09:26

Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala Lastnica objekta se je pri gašenju požara poškodovala

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice