varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2014
9
OKT
Umrl traktorist


Datum 09.10.2014

V okolici Ormoža se je smrtno ponesrečil traktorist. Ponoči ga je ukleščenega pod traktorjem našel občan in na pomoč poklical pristojne službe.

Nekaj pred drugo uro zjutraj je občan v kraju Krčevina v občini Ormož, na  travniku našel prevrnjen traktor in pod njim ukleščenega voznika.

Posredovali so gasilci PGD Ormož, ki so mrtvega voznika potegnili izpod vozila. Traktor so postavili na kolesa, odklopili akumulator in razsvetljevali kraj dogodka.

vir.24ur.com

Ali imate ujreno varstvo pri delu, varstvo pred požari....?

uredil : Adis Medic
Datum objave : Četrtek, 9 Oktober 2014 07:48

Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist Umrl traktorist

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice