varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2013
16
MAJ
Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl


Datum, 16.05.2013

63-letnik je želel v večstanovanjski hiši v Idriji zamenjati žarnico. Zato je splezal na lestev, a je izgubil ravnotežje in omahnil v globino. Poškodbe so bile tako hude, da je zdravnik lahko le potrdil njegovo smrt.

O nesreči, ki je terjala življenje 63-letnega moškega, so policiste včeraj okoli sedmih zjutraj obvestili iz idrijskega zdravstvenega doma.

Izkazalo se je, da je moški želel v hodniku večstanovanjske hiše v Idriji zamenjati žarnico. Splezal je na lestev, a je izgubil ravnotežje in padel prek ograje v kletne prostore 13 metrov globoko, kjer je negibno obležal. Zdravnik je lahko zgolj potrdil njegovo smrt, je sporočil predstavnik Policijske uprave Nova Gorica. 

Policisti so o primeru obvestili preiskovalno sodnico in tožilstvo. Tuja krivda je izključena.
Vir: www.24ur.com

Ali imate urejeno varstvo pri delu?
 

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Četrtek, 16 Maj 2013 14:50

Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl Želel zamenjati žarnico, padel z lestve in umrl

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice