varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2013
18
APR
V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist


Datum: 10.04.2013
 

V Pristavi pri Višnji Gori se je zgodila delovna nesreča, v kateri je umrl traktorist. Pri delu s kardanom je ostal ukleščen pod traktorjem in se posledično zadušil.

Ob 16.20 se je v Pristavi pri Višnji Gori v občini Ivančna Gorica zgodila delovna nesreča. Voznik traktorja je pri delu s kardanom ostal ukleščen pod traktorjem, pri čemer se je poškodoval in se posledično zadušil, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Posredovali so gasilci gasilske brigade Ljubljana, Stična, Višnja Gora in Kriška vas, ki so ga s tehničnim posegom rešili izpod traktorja, a mu žal ni bilo več pomoči.

Ali imate urejno varstvo pri delu?

vir:www.24ur.com
 


 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Četrtek, 18 April 2013 17:43

V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist V Pristavi pri Višnji Gori umrl traktorist

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice