varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2013
18
APR
Moški padel pod rezila stroja in umrl


Datum:17.04.2013

Na Vrhniki se je zgodila huda nesreča s smrtnim izidom. Občan se je med delom z multikultivatorjem tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.
 

V naselju Bevke, v občini Vrhnika, se je včeraj zgodila huda delovna nesreča.

Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, je do nesreče prišlo okoli 14. ure. Občan je med delom z multikultivatorjem padel pod rezila. Pri tem pa je dobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Huda delovna nesreča pa se je včeraj skoraj ob istem času zgodila tudi blizu Grosupljega.

83-letni moški je prečrpaval gnojnico v cisterno, ki je bila s traktorjem povezana s kardansko gredjo. Med delom v bližini kardanske gredi je ta zgrabila obleko, rotacijska sila pa je nato 83-letnika poškodovala tako hudo, da je na kraju nesreče umrl.

Ali imate urejnovarstvopri delu?

Vir:www.24ur.com

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Četrtek, 18 April 2013 17:33

Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl Moški padel pod rezila stroja in umrl

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice