varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
18
NOV
Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl


Datum 18.11.2012

Varstvo pri delu zahteval svoj davek....

Pri naselju Prerad je krajan pri delu v gozdu utrpel tako hude poškodbe glave, da je v bolnišnici umrl. V Topolščici pa je pri spravilu lesa hlod poškodoval krajana, ki so ga prepeljali v bolnišnico.

Pri naselju Prerad v občini Dornava se je v soboto dopoldne pri delu v gozdu poškodoval krajan. Reševalci nujne medicinske pomoči Ptuj so ga oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi težkih poškodb glave pa je ponesrečenec umrl, so danes sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.

Pri spravilu lesa je hlod v soboto dopoldne poškodoval tudi krajana v Topolšici v občini Šoštanj. Velenjski gasilci so pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila, s katerim so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, so sporočili iz uprave.

VIR: www.24ur.com
 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Nedelja, 18 November 2012 12:04

Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl Pri delu v gozdu utrpel hude poškodbe glave in umrl

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice