varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
21
SEP
V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov


Datum, 21.09.2012

Varstvo pred požari?

CERKNICA – V četrtek okoli 11. ure je zagorelo v podjetju v okolici Cerknice. Zagorel naj bi bil stroj na proizvodnji liniji, požar pa se je nato razširil na celotno linijo in povzročil škodo za več deset tisoč evrov. Policisti danes nadaljujejo zbiranje podatkov na požarišču.
Požar naj bi se začel na enem stroju, razširil pa se je na celotno linijo.

Vir: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/v-podjetju-pozar-napravil-skodo-za-vec-deset-tisoc-evrov
 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Petek, 21 September 2012 11:47

V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov V podjetju požar napravil škodo za več deset tisoč evrov

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice