varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
27
AVG
VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu


Datum, 27.08.2012

Varstvo pri delu, trenutek nepazljivosti...

Vse se je zgodilo v sekundi: nemočni, kot lutke so popadali, njihova telesa pa so začela goreti.

Da električni tok lahko tudi ubije, učimo že majhne otroke. Vendar tako grozovito smrt, ki so jo doživeli trije delavci, ki jih vidimo na posnetku, kamere le redko ujamejo. Četverica moških je namreč z devet metrov visoko kovinsko konstrukcijo po nesreči zadela ob električne kable. Močan električni tok jih je v sekundi onesposobil: najprej so kot lutke obviseli na konstrukciji, nato popadali po tleh, že v naslednjem trenutku pa so njihova telesa začela goreti. Grozljivke trije moški niso preživeli, rešil se je le eden. Agonija, ki jo je zabeležila varnostna kamera v tovarni, še razkriva, da moškim kljub obilici dima najmanj deset minut sploh nihče ni priskočil na pomoč. 

Varstvo pri delu?

Za ogled videa klikni TUKAJ !

Vir: www.slovenskenovice.si
 

 


uredil : Adis Medic
Datum objave : Ponedeljek, 27 Avgust 2012 14:03

VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu VIDEO: Zadeli ob električni kabel in se cvrli pri živem telesu

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice