varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
16
AVG
Z drugega nadstropja umahnil v smrt


Kamnik 31.07.2012

Varstvo pri delu

58-letni delavec je med delom na balkonu stanovanjskega bloka izgubil ravnotežje in padel na beton v pritličju. Utrpel je tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

Včeraj se je na gradbišču v okolici Kamnika zgodila delovna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

58-letni delavec, državljan BiH, je opravljal dela na balkonu drugega nadstropja še nedograjenega stanovanjskega bloka. Med vzvratno hojo po balkonu je stopil na rob balkona, kjer je izgubil ravnotežje in padel na beton plošče v pritličju bloka. Pri tem je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

Ogleda kraja dogodka sta se udeležila tudi dežurna preiskovalna sodnica in državni tožilec ter delovni inšpektor. Glede okoliščin dogodka policisti še zbirajo obvestila.

Varstvo pri delu?

www.24ur.com

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Četrtek, 16 Avgust 2012 09:24

Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt Z drugega nadstropja umahnil v smrt

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice