varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
7
JUL
Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode


Datum, 07.07.2012

Varstvo pri delu

V Gotovljah v občini Žalec se je zgodila tragična delovna nesreča. Delavec, na katerega je padlo breme, je omahnil v jašek in z glavo udaril v betonski zid. Umrl je na kraju nesreče.

V Gotovljah v občini Žalec se je zgodila delovna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. Po poročanju uprave za zaščito in reševanje je v delovni nesreči breme z vozila padlo na delavca. Pri tem je delavec omahnil v globino v jašek ter z glavo udaril v betonski zid in obležal pod bremenom.

Kljub hitri pomoči reševalcev je delavec umrl na kraju nesreče. O dogodku je bil obveščen delovni inšpektor, kraj dogodka pa si je ogledala tudi policija.

Ali je bilo urejno varstvo in zdravje pri delu...?

Vir: 24ur.comuredil : Adis Medic
Datum objave : Sobota, 7 Julij 2012 22:05

Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode Delavec omahnil v globino in umrl na kraju nezgode

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice