varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
4
JUN
Traktor se je prevrnil, moški umrl


Datum, 04.06.2012

Varstvo pri delu

Ob 11.06 se je v Vratji vasi zgodila huda prometna nesreča. Pri vožnji po strmini se je prevrnil 81-letni voznik traktorja in se pri tem tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Ob prijavi stopnje telesnih poškodb niso bile znane.

Murskosoboški policisti so odšli na kraj dogodka. Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil so ugotovili, da se je pokojni 81-letni moški peljal s kmetijskim traktorjem po kolovozni poti v smeri lokalne ceste med Vratjo vasjo in Vratjim vrhom. K traktorju, ki je opremljen z zaščitno varnostno kabino je imel pripeto prikolico. Na delu ceste, ki poteka v blagem klancu navzdol, je iz neznanega vzroka zavil s kolovozne poti v desno in je zapeljal na nasip, kjer se je traktor več krat prevrnil in nazadnje obstal na kolesih v bližnjem potoku, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Vir: zurnal24.si

uredil : Adis Medic
Datum objave : Ponedeljek, 4 Junij 2012 11:55

Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl Traktor se je prevrnil, moški umrl

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice