varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
19
SEP
Eksplozija in požar


" Varstvo pred požarom "

Na PU Ljubljana so potrdili, da so bili okoli 0.20 ure obveščeni o eksploziji in požaru v eni izmed stanovanjskih hiš na Lavrici.

Kraj so policisti zavarovali, gasilci pa so pogasili požar. Po do sedanjih ugotovitvah je eksplodiralo zaradi plina. Kot so še sporočili, dogodek nima znakov kaznivega dejanja.

Zaradi eksplozije sta državljana Slovaške, stara 27 in 28 let, utrpela lažje telesne poškodbe. Odpeljali so ju v ljubljanski klinični center.

Policisti še zbirajo obvestila in preiskujejo okoliščine, da bi ugotovili vzrok za eksplozijo. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Vir: 24 ur

 


uredil : Adis Medic
Datum objave : Ponedeljek, 19 September 2011 17:38

Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar Eksplozija in požar

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice