varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
4
JUN
Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl


Varstvo pri delu

Datum, 21.05.2012

V nedeljo se je v Krškem zgodila delovna nezgoda. Ob premiku večje in težke kovinske konstrukcije je ta zadela delavca. 57-letnega državljana BiH so odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

V enem izmed podjetij v Krškem se je včeraj nekaj pred 15. uro zgodila delovna nesreča. Novomeški kriminalisti in krški policisti so opravili ogled kraja nesreče in ugotovili, da se je nesreča zgodila ob premiku večje in težke kovinske konstrukcije. Ta je ob premiku namreč zadela 57-letnega delavca, sicer državljana Bosne in Hercegovine. Delavca so po nesreči prepeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrl. 

O nesreči so policisti obvestili preiskovalno sodnico, okrožno državno tožilko in delovnega inšpektorja. "Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin nesreče," so sporočili s PU Novo mesto.

Vir: 24ur.com


uredil : Adis Medic
Datum objave : Ponedeljek, 4 Junij 2012 11:19

Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl Kovinska konstrukcija zadela delavca, ki je zaradi poškodb umrl

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice