varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
9
MAJ
Smrtna nezgoda z viličarjem


Varstvo ..pri delu
 
Datum, 09.05.2012

V Veliki vasi pri Krškem se je zgodila delovna nezgoda. Na 43-letnega delavca se je prevrnil viličar. Kljub hitremu posredovanju reševalcev je moški umrl med prevozom v bolnišnico.

Okoli 13. ure se je v Veliki vasi pri Krškem zgodila delovna nesreča. Kot piše na spletnih straneh uprave RS za zaščito in reševanje, se je viličar v podjetju Willy Stadler prevrnil na delavca.

Policisti so bili o nesreči obveščeni ob 13.51. Kot so povedali za 24ur.com, se je v nesreči hudo poškodoval 43-letni delavec, ki je med prevozom v bolnišnico zaradi posledic umrl.

Policisti so o nesreči obvestili preiskovalno sodnico, ki je prevzela ogled kraja nesreče. Ogleda sta se udeležila tudi okrožna državna tožilka in delovni inšpektor. O ugotovljenih okoliščinah nesreče bo po zaključenem postopku seznanjeno pristojno tožilstvo, so še zapisali na PU Novo mesto.

Vir.24ur.com

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Sreda, 9 Maj 2012 20:47

Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem Smrtna nezgoda z viličarjem

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice