varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
14
SEP
Delavca v gozdu povozil traktor


1.9.2011 popoldne okoli 14.45 so policiste obvestili, da je na območju Podkorena, na Podkorenskem grebenu v bližini državne meje, umrl delavec, ki je opravljal gozdna dela.

Policisti so ugotovili, da je 55-letni moški iz Kranjske Gore sam izvajal dela v gozdu. Slednjega so mrtvega pod traktorjem našli sodelavci. Policisti informacije o nesreči še zbirajo, po prvih ugotovitvah pa naj bi delovni stroj goseničar, ki ga je delavec upravljal z daljinskim upravljalnikom, slednjega povozil.

Na kraj nesreče je poleg reševalcev in policistov prišel tudi delovni inšpektor, za pokojnika iz Kranjske Gore pa je bila odrejena sanitarna obdukcija. Po vseh zbranih obvestilih bo policija z ugotovitvami seznanila pristojno državno tožilstvo.

vir:
24ur.com

uredil : Adis Medic
Datum objave : Sreda, 14 September 2011 21:52

Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor Delavca v gozdu povozil traktor

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice