varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
22
APR
Drevo padlo na moškega in ga ubilo


Varstvo pri delu?

Ljubljana, 21.04.2012

Pri podiranju drevesa v Šmartnem pod Šmarno goro se je zgodila nesreča. Drevo je padlo na 50-letnega moškega. Poškodbam je podlegel na kraju nezgode.

Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje so ob 9.43 člani ribiške družine pri ribniku v Šmartnem pod Šmarno goro v Ljubljani podirali drevo. Pri tem se je zgodila nezgoda. Drevo je padlo na moškega, ki je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

Policisti še prevejajo okoliščine dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo. Moški je bil star 50 let, je sporočil tiskovni predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek.

Vir.www.24ur.com

Varstvo pri delu?

uredil : Adis Medic
Datum objave : Nedelja, 22 April 2012 22:17

Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo Drevo padlo na moškega in ga ubilo

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice