varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2012
21
FEB
Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah


Varstvo pred požari

Danes, 21.02.2012 je na Jesenicah je zjutraj zagorela nekdanja gradbinčeva žaga, ogenj pa se je razširil tudi na sosednjo stanovanjsko hišo.

Posredovali so gasilci GARS Jesenice in okoliških prostovoljnih gasilskih društev, ki so požar po več urah gašenja tudi uspešno pogasili. V požaru se nihče ni poškodoval, škoda je ogromna, saj je žaga popolnoma pogorela.

Vzroke požara še preiskujejo, neuradno pa naj bi v zapuščeni žagi občasno prenočevali tudi brezdomci, zato se bojijo, da bi lahko naleteli na kakšno truplo.

vir: www.zurnal.si

uredil : Adis Medic
Datum objave : Torek, 21 Februar 2012 19:52

Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah Pogorela stanovanjska hiša na Jesenicah

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice