varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
6
DEC
Zopet smrtna med podiranjem dreves


Vrastvo pri delu
Lendava, 06.12.2011

UMRL MED PODIRANJEM DREVES

23-letnik je v okolici Dolnje Bistrice podiral hrast. Drevo je padlo nanj, pri tem pa se je mladenič tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Danes dopoldne nekaj pred 10. uro se je v gozdu pri naselju Dolnja Bistrica pri podiranju dreves zgodila huda nesreča. Med podiranjem drevesa je umrl 23-letnik. Kot so ugotovili policisti, je pokojni podiral hrast, ta je padel nanj, moški pa je bil pri tem tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju nesreče.

Policisti sicer na kraju nesreče še opravljajo ogled in zbirajo obvestila.

Vir: 24ur.com

uredil : Adis Medic
Datum objave : Torek, 6 December 2011 17:21

Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves Zopet smrtna med podiranjem dreves

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice