varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
4
NOV
Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel


Datum, 4.11.2011

Varstvo pri delu
 

V torek med delom v gozdu pri Velikem Ljubnu se je smrtno ponesrečil 57-letni moški. Kot so ugotovili policisti, se je z motorno žago poškodoval po nogi in izkrvavel. Umrl je na kraju nesreče.

Policisti so v torek dopoldne prejeli obvestilo, da v gozdu pri Velikem Ljubnu leži okrvavljen moški. Tja se je odpravila tudi zdravnica, ki pa je lahko samo ugotovila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo, so sporočili s policijske uprave Novo mesto.

Kot so ugotovili, je umrli 57-letnik, ki je v gozdu žagal hlod. Med delom se je z motorno žago poškodoval po nogi in zaradi posledic nesreče na kraju nesreče umrl.


Vir:24ur.com

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Petek, 4 November 2011 18:26

Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel Poškodoval se je z motorno žago in izkrvavel

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice