varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
21
OKT
Padel s strehe in umrl


Varstvo pri delu

Podlehnik, 19.10.2011

Delavec je na strehi stanovanjske hiše v občini Podlehnik opravljal dela, ko ga je stresla elektrika. Padel je deset metrov globoko in zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka.
V naselju Zakl v občini Podlehnik se je dopoldne, nekaj po 11. uri, zgodila delovna nesreča. S PU Maribor so sporočili, da je 63-letnika pri delu na strehi stanovanjske hiše stresla elektrika iz električnega voda, ki poteka prek strehe. Delavec je nato padel s strehe več kot 10 metrov globoko. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju dogodka.

Vir:24ur.com

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Petek, 21 Oktober 2011 09:01

Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl Padel s strehe in umrl

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice