varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
17
OKT
V Celju v stanovanju zgorel moški


Varstvo pred požari?

Datum, 17.10.2011

Oseba je zgorela v sobi, kjer se je požar ob 3.16 začel

CELJE – Danes ob 3.16 je iz neznanega vzroka zagorelo v stanovanju v večstanovanjskem bloku na Goriški ulici v Celju. Po prvih podatkih je v požaru ena oseba umrla, ogenj pa je dodobra poškodoval stanovanje, poroča uprava za zaščito in reševanje. Po podatki Milene Trbulin s celjske policijske uprave je žrtev 61-letni moški.

Gasilci gasilci, sosedje gledali

Na PGE Celje so povedali, da je soba v kateri je bila tudi oseba, močno gorelo, ostale sobe stanovanja pa so poškodovane. Zaradi hitre reakcije gasilcev, preostali stanovalci bloka niso bili ogroženi, jih je pa veliko zapustilo stanovanja in gašenje požara spremljalo izpred bloka.

Na kraj požara so odšli celjski poklicni gasilci in gasilci PGD Ostrožno, vstopili v stanovanje, požar omejili in prezračili zadimljene prostore.

Vir: Slovenske novice

 

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Ponedeljek, 17 Oktober 2011 09:13

V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški V Celju v stanovanju zgorel moški

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice