varnost pri delu
 

Kontaktne informacije

Inženiring varstva in zdravja pri delu Adis Medič s.p.
C. Revolucije 9
4270 Jesenice

GSM: 051 – 670 – 231
TEL: 059 – 225 – 454
Fax: 059 – 225 – 553
email: info@varno-delo.com


 

naroči si RSS novice RSS Novice Varnost in zdravje pri delu

Sredi novega mesta eksplozija, 49-letnik, ki je prevažal plinsko jeklenko, hudo poškodovan

Včeraj je malo po 19. uri na Prešernovem trgu v Novem mestu odjeknila eksplozija. Kot so sporočili novomeški policisti in kriminalisti, naj bi 49-letni moški z vozilom znamke Kia ceed v prtljažniku prevažal plinsko jeklenko. Med vožnjo je nenadoma odjeknila eksplozija, vozilo pa je zagorelo in obstalo na vozišču.

Hudo poškodovani voznik je sam uspel zapustiti vozilo, nakar so ga reševalci odpeljali v novomeški Urgentni center, od tam pa kasneje tudi v UKC Ljubljana. Kot so še sporočili policisti, je bila ekplozija tako močna, da je bilo poškodovano tudi vozilo, irano v bližini, popokala pa so tudi stekla bližnje stavbe.

Požar so gasilci pogasili, policisti in kriminalisti  pa so zavarovali avtomobil in plinsko jeklenko. Danes nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin oziroma vzroka za nastanek eksplozije in požara.

vir: 24ur.comAli imate urejno vrstvo pri delu?

2011
16
OKT
Umrla med podiranjem dreves


Varstvo pri delu?

Črnomelj, 15.10.2011

V Črnomlju je na krajanko med podiranjem dreves padlo drevo. Kljub hitri pomoči reševalcev in gasilcev so bile poškodbe zanjo usodne.

Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, je ob 11.25 v naselju Miliči v občini Črnomelj pri podiranju dreves drevo padlo na krajanko.

Kljub hitremu posredovanju črnomeljskih reševalcev in gasilcev prostovoljnega gasilskega društva Adlešiči je ženska zaradi hudih telesnih poškodb umrla.

Vir:24ur

 

uredil : Adis Medic
Datum objave : Nedelja, 16 Oktober 2011 20:52

Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves Umrla med podiranjem dreves

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (45)
Kronika (45)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice